Min historie

Om mig

Nykøbing Falster har siden 1981 været min by og hér i det lokale byliv, er jeg vokset op – i et barndomshjem, som adskilte sig fra de andre i klassen.

I vores hjem blev der ikke spillet klaver eller øvet tyske termer. Min familie havde derimod en fælles passion for folkesundhed – som ikke nødvendigvis var afhængig af de store medicinalindustrier. Vi satte vores lid til en lidt mere alternativ tilgang med fokus på kroppen som helhed. Det lagde grundstenen for mit erhverv i dag, hvor jeg beskæftiger mig med massage, zoneterapi og alternativ behandling. Det har derfor altid været naturligt for min familie og jeg, at tænke mennesker og sundhed som værende uafhængige af hinanden.

Min far, Leif Paepke, havde klinik i Nykøbing Falster i 25 år. Hans forståelse for menneskers alsidige situationer, og til dels frustrationer, blev hurtigt en inspiration. Historien starter dog ikke med Leif, da jeg nu er 4. generation af Paepke massøerne.

Jeg gennemførte mit første kursus i Naturmedicin, Kost og Holistisk helbredelse allerede som 16-årig. Herefter tog jeg endnu et kursus i Alternative behandlingsformer, Ernæring, Massage og zoneterapi, hvor jeg endvidere tog en eksamen i Anatomi/fysiologi og Sygdomslære.
Herefter gik rejsen til England, hvor jeg brugte 6 måneder på et college for alternative behandlingsmetoder – med en holistisk tilgang. Jeg vendte dog hjem til mit kære Danmark, og gennemførte herefter uddannelsen som Zoneterapeut på Helseskolen i Søborg, hvor jeg ligeledes tog et kursus i Klassisk kinesisk øreakupunktur. Jeg har endvidere gode sundhedsfaglige kompetencer fra min tid i forsvaret, hvor jeg var sygepasser med tilknytning til Infirmeriet, samt mine to udsendelser til Balkan.

Rejsen er ikke slut, men jeg er nu vendt hjem til Falster, som danner rammerne om min familie og mit erhvervsliv. Her har vi hjemme – min kone, jeg og vores tre fantastiske børn.

Det siger mine kunder

 • Mikkel

  "Ture er super cool og ydmyg. Derudover en fantastisk behandling som kunde - men også ydelsen. Kan klart anbefales!"

 • Tanja

  "Vil helt klart anbefalede Ture, han er fantastisk, har været hos ham 2 gange nu, og kan allerede mærke forskel bare fra første gang."

 • Kari

  "Hej så fik jeg brugt mit gavekort og kan kun anbefale at prøve. Det er bare godt at kombinerer massage og zoneterapi så der bliver fokuseret på hele kroppen. Har allerede bestilt tid igen."

  Har du brug for hjælp?

  Ring til mig på +45 61 480 580

  Eller send en e-mail til ture@paepke.dk

  Book tid online

  Nem online booking.

  Dakobe RAB Alternativ Behandler

  © Ture Paepke
  Persondata- og cookiepolitik