Skip to main content

Massage & Zoneterapi kombination

Jeg kombinerer altid massage og zoneterapi i sammen behandling, da det giver mig de bedste og hurtigste resultater. Min massage er altid en fysiurgisk fuldkropsmassage som går i dybden i alle muskelgrupper (dog ikke maveregionen og ansigtet), jeg bruger en blanding af æteriske olier som fremmer den mest hensigtsmæssige behandling af kroppen.

Meningen med massagen er først og fremmest at øge blodcirkulation og fjerne affaldsstoffer fra væv og organer, det vil medføre til et bedre velvære og fjernelse at muskel lidelser i form at infiltrationer, overbelastninger, skader og lindring af forskellige hovedpiner. Massagen vil også skabe et overblik over kroppens overordnet helbredstilstand som jeg vil bruge sammen med zoneterapien fantastiske evner til at styrke kroppens energier og sætte gang i kroppens selvhelbredende kræfter.

Tæt dialog med dig

Jeg starter altid med at spørge ind til klientens problemstillinger og notere det ned i en journal, da jeg også bruger massagen som et diagnostisk redskab. Dette grundet at der under massagen næsten altid vil vise sig andre ubalancer i kroppen.

I de klassiske kinesiske teorier har hver større muskel forbindelse til et organ, og på den måde vil der komme nye, gamle eller ”glemte” symptomer og ubalancer frem under massagen og det vil give et meget bedre billede af kroppens helbredstilstand. Hermed et godt billede af kroppens helhedstilstand og hvordan der skal behandles med zoneterapien for at skabe balance og ligevægt i kroppen igen.

Holistisk tilgang

Et vigtige element i min massage & zoneterapien er at jeg arbejder holistisk, det betyder, at det er klientens hele situation, der lægges vægt på ved behandlingen.

Udover de fysiske symptomer, som typisk har motiveret til besøget hos mig som massøren & zoneterapeuten, kan også følelsesmæssige, sociale, ernæringsmæssige eller andre relevante relationer være afgørende for, at klienten har det, som han/ hun har det.

Det er derfor vigtigt at man som klient i klinikken oplever at der bliver lagt vægt på teknikken, men også at holde fokus på det hele menneske og et velfungerende samarbejde mellem klient og behandler vægtes højt. Det er det, der i væsentlig grad adskiller min massage & zoneterapi fra andres behandlingsmetoder.